Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

καλό καλοκαίρι....

τέλος και επίσημα το σχολείο! σήμερα οι δάσκαλοι δώσανε τους τίτλους σπουδών και εμείς οι ειδικότητες πίναμε καφέ στο γραφείο περιμένοντας μπας και έρθει κανένας γονιός να μας πει καλό καλοκαίρι αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο στα όνειρά μας!!!
τα παιδιά της έκτης κλέγανε (όχι όλα, μόνο μερικά κορίτσια, τα αγόρια παίζανε μπουγέλο!!!) εμείς προσπαθούσαμε να τους φτιάξουμε την διάθεση, και θυμάμαι το δικό μου τέλος του δημοτικού και είμουν μες την τρελή χαρά! (μάλλον δεν μου άρεσε καθόλου!!!) έχω και φοτό από εκείνην την μέρα και είμαι με τα αγαπημένα μου παπούτσια τότε, το αγαπημένο μου τζιν, την αγαπημένη μου ζώνη και ένα μαλλί πολύ αίσχος(!!!!) αλλά είμουν πολύ τρέντι!!!!! περίμενα πως και πως να πάω στο γυμνάσιο!
κατά τα άλλα, γελάσαμε, φάγαμε (ας είναι καλά τα παιδιά που είχαν γεννέθλια) και φύγαμε για τα σπίτια μας! μέχρι 21 ιουνίου θα πηγαίνουμε για να μαζέψουμε τις τάξεις μας (όχι εγώ, οι άλλοι!) εγώ θα πίνω καφέ!!! και φύγαμε για διακοπές!!!!
απ' ότι καταλαβαίνετε θα αργήσω κανα δίμηνο να γράψω αλλά αν μου τη δώσει θα γράψω για τις διακοπές μου!
του χρόνου δεν ξέρω σε ποια σχολεία θα είμαι! ελπίζω να είμαι σε άλλα γιατί ως γνωστών βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια και θα ήθελα καινούριους συναδέλφους (όχι ότι αυτοί που είχα φέτος δεν ήταν καλοί) αλλά μπας και βρώ το τέλειο σχολείο επιτέλους για να πάρω σύνταξη από εκεί και να κάνουμε και τίποτα πιο καλλιτεχνικό επιτέλους!!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΗΗΗΗΗΗ....... 

4 σχόλια:

 1. Kαλό καλοκαίρι να έχεις!
  Αχ φαντάζομαι χαρές τα παιδάκια... Και μεις για μπουγέλο τρέχαμε τέτοια μέρα...Τι χρόνια...!
  Καλά να περάσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι από μένα καλό καλοκαίρι! Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που έχω φύγει για νησί πριν από σένα!
  Να περάσετε τέλεια, ότι κι αν κάνετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. AnD καλό καλοκαίρι και σε σένα! μπουγέλο θα ήθελα να παίξω κι εγώ με τα παιδιά άλλα σίγουρα θα με κορόιδευαν οι μεγάλοι!!!!
  αδελφή, όντως πρώτη χρονιά φέτος που με πρόλαβες!!! καιρός ήταν να γίνει κι αυτό!!! ελπίζω να περνάς καλά και εμείς τελικά θα πάμε corfu!!!! ε, μην σπάσουμε την παράδοση!!!! χαχαχαχα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πέρασα να σου ευχηθώ καλό Σεπτέμβρη και να σε ευχαριστήσω για το σχόλιό σου στο blog μου. Καλή αρχή με τα σχολεία να έχουμε και φέτος. Άντε να δούμε τι θα γίνει με τις ειδικότητες γιατί πέρσι μας άφησαν όλους στην απ'έξω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή