Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

15 και σήμερα!

μετράω όχι γιατί κουράστηκα, αλλά γιατί θέλω να ξεφύγω λίγο από αυτούς τους ανθρώπους που βλέπω κάθε μέρα και μου θυμίζουν πόσο ταλαιπωρία τραβούν τα παιδιά! 
δεν είναι κατάσταση αυτή! αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι: 
αυτοί οι δάσκαλοι που εγώ βλέπω στο διάλειμμα των 10 λεπτών και μου έρχεται να αρχίσω να τους φωνάζω και να τους βρίζω γιατί δεν ξέρουν να ενδιαφερθούν για τον συνάδελφο, πώς έχουν τα μούτρα να μπαίνουν στην τάξη και τί διδάσκουν στα παιδιά από όλες αυτές τις αξίες που μεγάλωσα εγώ και πόσο μάλλον αυτοί που είναι και πάνω από 50 χρονών!
απορώ πραγματικά και τελικά δυστυχώς αυτοί δεν θα μπουν στην εφεδρεία και στην αξιολόγηση που θα γίνει αυτοί θα την σκαπουλάρουν πάρα πολύ εύκολα.
τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. οι γονείς κάτι πρέπει να κάνουν. το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς να περάσει το τρίωρο και να πάνε για καφέ! και μετά απορείτε γιατί οι καφετέριες της Λαμίας κάθε μέρα είναι γεμάτες από το πρωί! αυτά τα λαμόγια οι δημόσιοι είναι που κάνουν το πιο καλό τζίρο στα μαγαζιά! καλά να πάθουμε για όλα αυτά που μας ετοιμάζουν. καλά να πάθουν! 
να δούμε ποιος θα επιζήσει τελικά. ποτέ δεν ζήτησα καμία θέση, ποτέ δεν έγλυψα κανέναν ποτέ δεν κατέβασα τα μούτρα και ποτέ δεν θα το κάνω. είμαι εδώ και θα μείνω. γιατί δεν φταίνε τα παιδάκια, και αν εμείς δεν τα διδάξουμε αξίες και ηθική δεν θα πάμε μπροστά ποτέ και όταν μεγαλώσουν θα μας θυμούνται και θα μας βρίζουν.
έλεος πια, λίγος σεβασμός στον συνάδελφο δεν βλάπτει. παρτάκιδες όλοι

αφιερωμένο σε όλους τους μαλάκες πολιτικούς, δασκάλους, φίλους (υποτίθεται) και τα λοιπά... 

να δεις που μας έχουν πει ήδη μαλάκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου