Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

χο... χο... χο...

Και ναι λοιπόν, ήρθαν τα Χριστούγεννα!!!! Έκλεισαν τα σχολεία και ήταν καιρός να καθαρίσω το σπίτι γιατί θα μας έτρωγαν τα ακάρια!!! Επίσης στόλισα και το δέντρο και επιτέλους ήρθαν σπίτι φίλοι και θα περάσουμε καλά!
 Χρόνια πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα να έχουμε, με υγεία πάνω από όλα, να μας μπει ο καινούριος χρόνος!
Κάναμε και την γιορτούλα μας την Πέμπτη με τα παιδάκια της πρώτης και δευτέρας δημοτικού! ήταν τόσο χαριτωμένα που ήθελες να τα φας όλα όπως τα μελομακάρονα στη πιατέλα της μαμάς!!!! ένα παιδάκι έκανε τον μπαμπά του χριστού και είχε πάρει ένα σοβαρό ύφος και συντόνιζε όλους τους άλλους!!! ανεβήκανε στην σκηνή και οι τρεις μάγοι με τα δώρα και τους έπεφταν στα μάτια οι κορώνες τους και πάλευαν να πούνε τα λόγια τους και να τις ανεβάσουν!!! χαχαχα!!! πολύ γέλιο!!! το σουξέ της φετινής παράστασης ήταν το "Ρούντολφ το ελαφάκι"!!! Ο οποίος Ρούντολφ τελικά δεν ήταν τάρανδος;;;
Επίσης το κακό ήταν ότι ένα σκετς ήταν πολύ μεγάλο και κουραστικό! Η δασκάλα τους δεν το είχε προετοιμάσει καλά και σκυλοβαρεθήκαμε!!! Αυτά! τώρα διακοπές!!! φαγητό πολύ και ύπνος πολύς, αν και ακόμα σηκώνομαι 8 το πρωί και δεν ξέρω τι να κάνω!!! που θα πάει όμως... έχουμε ακόμα πολλές μέρες!!!
Άντε, χρόνια πολλά και πάλι και τα ξαναλέμε του χρόνου!!!

1 σχόλιο:

  1. Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!! Αν και τώρα πέρασαν, αλλά τέλοσπάντων... Να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα με αυτούς που αγαπάς! Σε φιλώ γλυκά γλυκά, ώσπου να βρεθούμε! Σ' αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή