Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

τι θα γίνει ρε παιδιά??? θα μεγαλώσει αυτή η παρέα ή τζάμπα γράφω???
και οι φίλοι βαριούντε να κάνουν τζι μέιλ για να κάνουν παρακολούθηση!!!! ναι, σας τι λέω κατάμουτρα τώρα!!!!
να σας πω την αλήθεια βαρέθηκα λίγο να γράφω!!!
δε έχω και τίποτα το ιδιαίτερο να γράψω!
ή μάλλον έχω αρκετά να γράψω!!!
λέω να τελειώνω τις φράσεις όλες με το "γράφω"!
πλάκα δεν έχει να τελειώνω τις προτάσεις με τη λέξη γράφω?
χαχαχα!!!! άντε τέλος το αστείο!
αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε όλα τα σχολεία προχωράμε τα μαθήματα κανονικά και τώρα που είχαμε και την γιορτή για την 25 Μαρτίου όλοι οι δάσκαλοι με άφησαν να επιλέξω εγώ τα τραγούδια που θα πούμε αλλά σε ένα σχολείο, ένας δάσκαλος με έγραψε κανονικότατα!!!!
αυτός διάλεξε τα τραγούδια τα οποία τα περισσότερα δεν τα ήξερα και δεν είχα καμία όρεξη να τα μάθω!!!!! άντε ψάξε στο γιου τιούμπ τα τραγούδια, κάτσε να τα ακούσεις και να τα βγάλεις στο πιάνο!!! όχι ότι ήταν κάτι το δύσκολο αλλά το υφάκι του με τσάτισε τόσο πολύ που από πείσμα του είπα να μου βρει παρτιτούρες!!! φυσικά δεν το έκανε και τελικά είπαμε μόνο 4 τραγούδια που με τα άλλα τα σχολεία είπαμε περισσότερα! ξεφτίλα!!!! να σε γράφουν έτσι πρώτη φορά το αντιμετωπίζω!!! και φυσικά και τα παιδιά της τάξης του με έχουν στο φτύσιμο! λες και δεν κάνω εγώ μάθημα και κάτι ενδιαφέρον! δεν τους μαθαίνω τίποτα παιδί μου!!! ούτε τραγούδια να διασκεδάσουν, ούτε μουσική να ξεστραβωθούν!!! επίσης όταν δίνουμε βαθμούς δεν τους ενδιαφέρει αν θα είμαι στο σχολείο να έρθουν και σε μένα οι γονείς να ρωτήσουν! σιγά μωρέ μην έρθουν μου λένε! αφού τους έχεις 10! και τι με αυτό ρε παιδιά?
σε άλλο σχολείο ο διευθυντής είχε τις παλιές καρτέλες με την βαθμολογία που γράφανε μόνο τον μέσω όρο από την μουσική και τα καλλιτεχνικά! μα καλά του λέω, δεν πρέπει να φαίνεται η βαθμολογία ξεχωριστά μουσική και καλλιτεχνικά? όχι μωρέ, μου λέει, αφού βγαίνει μέσος όρος!!! τότε εγώ τι κάνω τέσσερις ώρες στο κολοσχολείο σου βρε μα....... λά....... κα?????? πάω κι έρχομαι για να καίω βενζίνες μόνο????
αυτό το υπουργείο γιατί μας έβαλε στα σχολεία???? για να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο!!! να μάθουν τα παιδιά και κάτι πιο καλλιτεχνικό!!! σκατά να φάν! καλά κάνουμε και βρίζουμε τους δημόσιους υπαλλήλους! βρίστε βρίστε!!!!! τα καημένα τα παιδιά τα τραβάνε όλα!!!! ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ξεχάστε για λίγο τα προβλήματά σας και ασχοληθείτε με τα παιδιά σας που δεν ξέρουν που παν τα 4 και τα 5 μαζί! ΖΩΑ ε ΖΩΑ!
αυτά!

5 σχόλια:

 1. Βάσω, παιδί μου, μη συγχίζεσαι.
  εσύ πρεπει να κάνεις τη δουλειά σου κανονικά, διότι είναι πολύ σημαντική και μην αφήνεις να σε απογοητεύουν ανίδεοι διευθυντές.
  Και μην τα παρατάς και με το γράψιμο, υπομονή και διαφήμιση θελει. Εγώ, πάντως, έκανα μόνη μου τζι μέιλ στους φίλους μου για να γινουν αναγνώστες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είσαι κομματάκι θυμωμένη ή μου φαίνεται???

  Όχι, έ?

  Η ιδέα μου είναι...

  Καλά σου λέει η Κατερίνα... Πάντως, μερικά tips για να αυξηθούν οι αναγνώστες.
  1. Γράφε συνέχεια! Πιο πολύ!
  2. Κάνε comments σε άλλα blogs που βρίσκεις ενδιαφέροντα.
  3. Γίνε εσύ πρώτα follower και πες με ένα comment ότι σου αρέσε το τάδε μπλογκ και το ακολουθείς κι αν θέλεις να γίνει κι αυτός follower.
  4. Το θέμα σου είναι έτσι κι αλλιώς πολύ πιασάρικο και πιστεύω ότι πολλοί θα ενδιαφερθούν γι' αυτό!

  Αντε και καλές δημόσιες σχέσεις!

  Φιλιαααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γράφω με την γραφίδα την γραφή. Γραφτό μου ήταν να γραφτώ πιστός σε όσους με γράφουν κανονικά. Η γραφή μου στ' άγραφα γράφει, γραφτά που μένουν. Ω! έγραψα, το γράψιμο κάνει κακό στους γραφιάδες. Τι γράφεις; Εγώ γράφω, εσύ γράφεις, αυτός όμως δεν γράφει. Τι κάνει αυτός; Μας γράφει! Να τον γράψουμε και μεις. Ο γραφιάς σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμε
  Με το να γράφεις μας γράφεις! Εγώ δεν σου γράφω ούτε ένα γράμμα, εσύ γιατί γράφεις βιβλίο; Στα γραφτά σου εμπεριέχομαι ή μοναχικό μολύβι περιφέρομαι στις λευκές σελίδες της άγραφης σοφίας μου; Τόσο απλά! Γραφτά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. επιτέλους και κάποιος άλλος στην παρέα!!!
  ευχαριστώ ανώνυμε!!!! αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφεις είναι να συνεχίσω να γράφω και να τους γράφω κανονικά!!!! να' σαι καλά!!!
  κι εσείς κορίτσια, πιστές αναγνώστριές μου μείνετε συντονισμένες!!!!! χαχαχα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή