Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

πρώτη μέρα

σήμερα έκανα αγιασμό στην οργανική μου θέση.
παιδιά, είχε πολύ πλάκα! όλα ήταν έτοιμα και τίποτα δεν ήταν!!!!
ήρθαν τα παιδάκια, ήρθαν και οι γονείς, ήρθαν και οι δάσκαλοι, ήρθαν και οι προύχοντες του χωριού (που μάλλον θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα τους δούμε), ήρθε κι ο παπάς και όλα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε.
χαιρέτησε τα παιδάκια ο διευθυντής, είπε ότι έπρεπε να πει και ήρθε η ώρα να ανακοινώσει ποιοί δάσκαλοι θα πάρουν ποιές τάξεις. 12 τάξεις, 12 δάσκαλοι. 2 γυμνάστριες, 1 αγγλικών, 1 μουσικής. στις ειδικότητες δεν δώσανε πολύ σημασία τα παιδιά. μόλις είπε το όνομά μου ο διευθυντής (παιδιά το λέω και συγκινούμε!!!) όλα τα παιδιά χειροκροτούσαν και φωνάζανε χαρούμενα!!!!!!
δεν το περίμενα με τίποτα!!!!!!
αυτά είναι τα ωραία!!!! να ξέρεις ότι μπορείς να επηρεάσεις θετικά κάποια παιδιά που αύριο θα κυβερνάνε!!!
με συγκίνησαν τα σκασμένα!!!!
και έτσι, παρόλο που δεν έχουμε βιβλία, παρόλο που δεν έχουμε δασκάλους, παρόλο που κάποιοι κάνουν μιάμιση ώρα να φτάσουν στο σχολείο, παρόλο που δεν έχουμε να πληρώσουμε το νοίκι τον επόμενο μήνα, παρόλο.............
ένα τέτοιο ξεκίνημα σε κάνει να τα ξεχνάς όλα!

2 σχόλια:

  1. Γεια σου, ρε Βασούλα, έχεις δίκιο. Καλόν πρόοδον να ευχηθώ και καλή υπομονή στη μαγευτική Λαμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή να 'χεις!
    Φαίνεται οτι η αγάπη σου για τα παιδιά και για τη δουλειά σου δεν τα έχει αφήσει αδιάφορα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.
    Ελπίζω όσα χρόνια και να περάσουν να κρατήσεις αυτή την όμορφη διάθεση και όρεξη και να μην επηρεάζεσαι από "κακούς" συναδέλφους που θα προσπαθούν να σου ρίξουν το ηθικό.
    Σου στέλνω, σε εσένα και στους αναγνώστες σου,
    μια όμορφη ανάρτηση που μόλις διάβασα από την Αναστασία σχετική με το θέμα σου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή