Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

σχολεία πάνε κι έρχονται...

πολλές οι αλλαγές μέσα σε έναν μήνα!!!
πρώτα ήρθε η απόσπαση! δηλαδή καινούρια σχολεία πιο κοντά στη Λαμία αλλά πάλι σε 4 διαφορετικά! το ένα είναι μέσα στη Λαμία και τα άλλα τρία σε απόσταση 10 λεπτών με το αμάξι!
μια χαρά! τουλάχιστον γλίτωσα τις βενζίνες! πήγα στο ένα την πέμπτη πρώτη μέρα και είμαι ενθουσιασμένη! πολύ καλοί οι δάσκαλοι και τα παιδιά και ο διευθυντής πρόθυμος για όλα! ελπίζω να ανεβάσουμε το καλοκαίρι το θεατρικό μου! την παρασκευή είμαι στο σχολείο της Λαμίας και εκεί τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά! ο διευθυντής είναι καινούριος και προσπαθεί ακόμα να μάθει! οι δάσκαλοι είναι στην κοσμάρα τους και σκέφτονται πότε θα πάνε στο σπίτι τους. να σκεφτείτε ότι το μόνο που μου είπαν ήταν καλημέρα και από που είμαι! τέλος πάντων, τουλάχιστον τα παιδιά είναι καλά! την δευτέρα είμαι πάλι στο καλό σχολείο που θα κάνω το θεατρικό, την τρίτη θα πάω λίγο πιο έξω από την λαμία να δούμε πως θα είναι και την τετάρτη επίσης σε καινούριο!
το άλλο θέμα που γίνεται είναι ότι μετακομίζω και έχω αγχωθεί γιατί σε 5 μέρες πρέπει να έχω φύγει από το σπίτι!!!!!!!! έχω γεμίσει κούτες!!!!
το τρίτο και χειρότερο είναι ότι έμαθα ότι ένας στενός φίλος είναι άρρωστος και όλη η οικογένεια έχει αναστατωθεί! αυτά!
εύχομαι όλοι να είμαστε υγιής και να μην αγχωνόμαστε για τίποτα! να ζούμε όσο πιο όμορφα μπορούμε και να δημιουργούμε έστω κι αν αυτό είναι μικρό, μικρούτσικο! το θέμα είναι να είμαστε ευτυχισμένοι!
φιλιά πολλά...

4 σχόλια:

  1. Βάσω, παιδί μου, και μόνο που έχεις αντέξει τόσο καιρό στη Λαμία, είσαι αξιέπαινη και μπορείς να αντέξεις πολλά ακόμα.
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το φίλο σου και να μη χάσεις ποτέ το θάρρος σου.
    Τον Οκτώβρη που θαρθω στη Λαμία, θα συναντηθούμε οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράγιο όλα θα τα καταφέρεις χωρίς άγχος.
    Άσε τους άλλους στον κόσμο τους και κοίτα να μείνεις συνεπής στις αρχές σου.
    Είσαι δασκάλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό!
    Καλημέρα!@
    AnD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια γλυκά κι αγαπημένα!!! κατερίνα σε περιμένω! AnD να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο που περιγραφεις ειναι η ζωη μιας δασκαλας που θελει να προσφερει;
    Δε γνωριζω το χωρο αλλα μου φαινεται πολυ κουραστικο ολο αυτο και δε καταννοω την λειτουργικοτητα του.
    Γιατι να σας ταλαιπωρει με αυτο τον τροπο το Υπουργειο ;
    Καλη δυναμη και συνεχεια στο λειτουργημα σου και ευελπιστω καποια στιγμη να συμβει αυτο που θα δικαιωσει ολα οσα κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή