Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

χαχαχαχαχα!!!!!!!

και μόλις γύρισα από το πέταγμα του σταυρού!!!
παιδιά πολύ πλάκα!!!!
ας τα πάρω από την αρχή.
ξύπνησα, ήπια τον καφέ μου, φόρεσα την στολή μου και 9 και μισή πήγα στην φιλαρμονική. ήταν όλοι μαζεμένοι εκεί και εγώ πήγα τελευταία γιατί ο μαέστρος δεν μου είπε 9 και τέταρτο!!! έψαχνα για καπέλο και γάντια και κάποιον να μου δέσει την γραβάτα! τα κατάφερα και μπήκαμε στο λεωφορείο!!! ένα για τα κορίτσια ένα για τα αγόρια.
φτάσαμε και αρχίζει να ψιχαλίζει. λέει ο μαέστρος μήπως τη γλυτώσουμε και φύγουμε, που τέτοια τύχη! στηνόμαστε έξω από την εκκλησία και περιμένουμε τον παπά να τελειώσει την λειτουργία μία ώρα και ένα τέταρτο! η μέση μου πιάστηκε!!! ξεκινάμε!!!
αρχίζουν τα τύμπανα να δίνουν ρυθμό και περπατάμε. το βήμα το έπιασα! έλα όμως που δεν μπορούσα να καταλάβω αν περπατάμε σε τέταρτα ή σε μισά! αρχίζουμε να παίζουμε και δεν μπορούσα να βρω τον ρυθμό!!! το κομμάτι το παίξαμε 3 φορές μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι και τελικά έπαιξα το τελευταίο μέρος την τρίτη φορά!!!! το βήμα πάντως δεν το έχασα!!! χαχαχα!!! τις νότες τις έψαχνα στις τρύπες του κλαρίνου!!!!! σταματάμε πριν την εξέδρα και αρχίζει να ψιχαλίζει και σιγά σιγά να γίνεται μπόρα. παίξαμε την σημαία που είχα μόνο την νότα σολ (μια χαρά το έπαιξα!) και φεύγουμε τρέχοντας σε ένα κιόσκι (μέσα στα αυτοκίνητα περνάγαμε, είχαμε τροχονόμο μπροστά μας!!!) για να μην βραχούν τα όργανα! περιμέναμε 10 λεπτά να έρθουν, μπήκαμε μέσα και φύγαμε!!!
αυτά! κανείς δεν ήρθε τελικά να με δει γιατί είχα κολόκαιρο! δεν πειράζει όμως! θα βγω και τις απόκριες!!!

1 σχόλιο:

  1. Και διάσημη και μουσικός! Πάντα τέτοια βρε! ;-)

    Καλή σου χρονιά εύχομαι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή