Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

καλό μήνα...

περάσανε και οι διακοπές, πέρασε και η πρωτομαγιά, έρχονται και οι εκλογές και κάτι εκδρομές κι εγώ με όλα αυτά έχω κάνει μόνο 2 πρόβες!!!!

καλά, πρώτα από όλα διαβάστε εδώ αν θέλετε, για να μάθετε για την εμπειρία στη Νάουσα με την φιλαρμονική! σούπερ!!!

 τα παιδάκια μου λοιπόν, μετά το πάσχα έχουν μάθει τα λόγια τους!!!! αυτό είναι καλό γιατί φαίνεται ότι τους αρέσει το όλο πρότζεκτ!
τους λέω λοιπόν να παίξουμε το θεατρικό έτσι ακριβώς όπως θα πρέπει να το παίξουμε το καλοκαίρι. ο καθένας θα έχει το νου του να ξέρει πότε θα βγει και πού θα σταθεί. ξεκινάμε με τις 2 πρώτες πράξεις, που είναι οι πεταλούδες, οι μαργαρίτες, ο τέτιξ, ο λαγός και η χελώνα. μετά μπαίνουν τα μυρμήγκια! βρε που είναι τα μυρμήγκια να μπούν??? εξαφανισμένα τα μυρμήγκια!!!! είχαν πάει για νερό!!!! τα πήρα στο κρανίο!!! μα καλά τους λέω, θα τρέχω από πίσω σας να σας φωνάζω "μυρμήγκια βγαίνετε!!!"? ρεζίλι θα γίνουμε!!!
στην επόμενη πρόβα, τους μίλησα πιο ήρεμα και το πετύχαμε!!!
όμως ο τζίτζικας πάνω στην σκηνή που οι άλλοι λέγανε τα λόγια τους αυτός έριχνε σφαλιάρες στον λαγό!!!

και έχω και τρέξιμο να δω πώς θα φτιάξω τα σκηνικά, πόσα μέτρα θα είναι το σκηνικό, ποιός θα το ζωγραφίσει, το σχολείο θα έχει λεφτά να πληρώσει?, τα κουστούμια θα είναι έτοιμα?, οι υπόλοιποι δάσκαλοι θα θέλουν να το κάνουμε βράδυ?, ο ήχος και ο φωτισμός θα είναι σωστός? πότε θα προλάβω να τα ηχογραφήσω τα παιδιά? κι άλλα κι άλλα κι άλλα.......
ουφ ανγχώθηκα πάλι!!!!
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου