Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

έρχονται Χριστούγεννα...

επιτέλους έρχονται Χριστούγεννα!
και έχουμε ακόμα 13 μέρες μόνο δουλειάς! Ξέρετε, εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι ξέρουμε όλες τις αργίες απ' έξω κι ανακατωτά! Και μετράμε τις μέρες σαν τους φαντάρους! 13 και σήμερα! (την αυριανή δεν την μετράω γιατί θα πάμε θέατρο!)
Όσο να πεις κουράζεσαι στο σχολείο! Και το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις άδεια όποτε θέλεις σαν τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους. Γιατί ποιος θα κρατήσει τα παιδιά σου? Και αν τύχει και αρρωστήσεις και λείψεις μια μέρα, μετά σε κοιτάνε όλοι με μισό μάτι! γιατί δεν σε πιστεύουν!!!
Το ξέρω ότι τώρα με βρίζετε γιατί σκέφτεστε ότι καθόμαστε 15 μέρες τα Χριστούγεννα, 15 μέρες το Πάσχα, 2 μήνες το καλοκαίρι και όλες τις αργίες, βάλε και τα έκτακτα όπως οι εκλογές.... πολύ βρισίδι βρε παιδί μου τρώμε!
τι να κάνουμε όμως;;; δεν φταίμε εμείς!!! ας ήταν πιο πολλές ώρες το σχολείο! και στο κάτω κάτω είναι μια ψυχοφθόρα δουλειά! έχεις να κάνεις με ψυχούλες, πάρα πολλές ψυχούλες!

τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι έρχονται Χριστούγεννα και την γιορτή θα την κάνουν τα μικρούλια μας τα πρωτάκια και τα δευτεράκια! Εγώ δεν κάνω μάθημα σε αυτές τις τάξεις αλλά προσφέρθηκα να τους μάθω τραγουδάκια και να τα πούμε μαζί στην γιορτή. Εμ, βέβαια!!! Γιατί χωρίς τραγούδια είπαμε δεν έχει νοστιμάδα! και επίσης αν δεν το έκανα δεν θα μπορούσα με τίποτα να μπω στο γιορτινό κλήμα των ημερών! οπότε είμαι έτοιμη να στολίσω και το σπίτι!!! 
Άντε, μπείτε κι εσείς στο κλίμα να γουστάρουμε λίγο!!!
Φιλάκιαααα!!!!!

2 σχόλια:

  1. Ελα ρε Βασω που εισαι; Χαθηκες! Τρελαινομουν για τα χριστουγεννιατικα τραγουδια. Ακομη τρελαινομαι! Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναιιι! Χριστούγεννα! Το ξέρω πόσο σ' αρέσουν! Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή