Τρίτη 24 Μαΐου 2011


έχω στερέψει πραγματικά! θέλω να τελειώσει το σχολείο! τους έχω βαρεθεί όλους! κι αυτοί νομίζω με έχουν βαρεθεί! όλοι είναι πανικόβλητοι γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι ο τελευταίος μισθός θα είναι 13 ιουνίου!!!
τόση απαισιοδοξία δεν έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου! αντί να βλέπουμε τα ευχάριστα και να γελάμε στα διαλείμματα, το μόνο που συζητάνε είναι για τα προβλήματα! και φυσικά ούτε λόγος να ασχοληθεί κανείς με την τελική γιορτή! τα παιδιά δεν θα έχουν να θυμούνται τίποτα το καλοκαιρινό από το σχολείο τους! με μένα έχει γίνει ένα μπάχαλο! δεν ξέρω σε ποιο σχολείο θα είμαι εκείνη τη μέρα, δεν ξέρω τι τραγούδια να τους μάθω κι αν τους μάθω και δεν είμαι εκεί;;; άστα να πάνε! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!! και γενικά είμαι τύπος που θέλω να αλλάζω περιβάλλον συνέχεια! δεν έχουν τίποτα πλέον να μου δώσουν αλλά ούτε κι εγώ έχω κάτι να τους δώσω!
σήμερα είμουν στο σχολείο που μισώ και ελπίζω να μην με ξαναπάνε εκεί του χρόνου. και αν μου πουν να πάω ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ!!! έμαθα στην τρίτη και την τετάρτη την Συννεφούλα του Σαββόπουλου. τους άρεσε πολύ και κουνιόντουσαν στο ρυθμό!!! παρόλο που λέει για χωρισμούς και κερατώματα, η μελωδία του είναι πολύ χαρούμενη! και ένα κοριτσάκι (τρίτη δημοτικού) αθώο πλασματάκι μου είπε ότι αυτό το τραγούδι μιλάει για τον ουρανό που του αρέσουν τα σύννεφα και τα κυνηγάει να τα πιάσει και αυτά του ξεφεύγουν!!! τι όμορφο ε;;;

6 σχόλια:

  1. Και σε μας σε αυτη την ηλικία μας μαθαλιναν οι δασκάλοι μας τραγούδια του Σαββόπουλου και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι ποιοι τα λένε και δεν καταλαβαίναμε τι ακριβως λένε και πλάθαμε την δική μας ιστορία γυρω από αυτά.
    Σήμερα στα μισα των πρώτων -αντα τα ξανακούω και θυμάμαι ακόμα το πως τα ειχα καταλάβει τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχραιμία. Τελειώνουν τα βάσανά σου και τα δικά τους!
    Μα γι'αυτό δε μιλάει το τραγούδι;!
    Φιλιά!

    Υ.Γ. Θα έρθεις στην Κέρκυρα; Ή ήρθες ήδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. evil chef από το σχολείο τα θυμάμαι κι εγώ!!! και επειδή τα παιδιά είναι αθώα μπορώ και τους τα μαθαίνω άφοβα! αν έρθει κάποιος γονιός και μου πει τίποτα θα του πώ πόσο βρώμικο μυαλό έχει!!!! χιχιχι καλή επιτυχία για σήμερα το βράδυ!!!!

    κατερίνα, θα ήθελα να είμαι εκεί τώρα!!!! θα έρθω σίγουρα τον Αύγουστο! θα σου πω μέχρι τότε! ελπίζω να μην πας σε άλλο νησί για διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο τραγούδι. Το θυμάμαι κι εγώ απ'το σχολείο που μας το έμαθε η καλή μας η δασκάλα και το τραγουδούσα συνέχεια. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς αντιλαμβάνονται τα παιδιά τη μουσική και τη ντύνουν με δικές τους εικόνες.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπα, παιδί μου, που να πάω; Εκτός που θα δουλεύω, άσε, την έπαθα κι εγώ με την Κέρκυρα... Σε περιμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρειάζεσαι διακοπές, όμορφες κουβέντες και χαμόγελα. Επειγόντως! Αυτό καταλαβαίνω εγώ... Και αυτή η μικρή της τρίτης κάτι κατάφερε, ε;
    Καλή σου μέρα εύχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή