Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

σε αναμονή...

παιδιά συγνώμη που έχω χαθεί αλλά ανωτέρα βία! τι ανωτέρα βία δηλαδή, έχω μπλέξει με γραφειοκρατία και έχω μείνει από ίντερνετ λόγο μετακόμισης και το τηλέφωνο θα μπει σε ένα μήνα περίπου!
τώρα είμαι σε ένα από τα 4 σχολεία που ευτυχώς έχει ίντερνετ και μπορώ και γράφω χωρίς να κρύβομαι γιατί ο διευθυντής εδώ είναι από τους καλούς!!!
που λέτε τα νέα εν συντομία είναι τα εξής:
η Τρίτη εξακολουθεί να είναι καταραμένη μέρα και φέτος! γιατί το σχολείο που πάω είναι αδιάφορο!!! πάω 9 και φεύγω τρεισήμισι. να σκεφτείτε ότι ο διευθυντής με έβαλε εφημερία (σε κάθε διάλειμμα βγαίνεις έξω να προσέχεις τα παιδιά). το θέμα είναι ότι ο νόμος λέει ότι όποιος πάει σε δύο σχολεία και πάνω δεν κάνει εφημερία! και έκανε ότι δεν το ήξερε!!! αν το πάμε έτσι θα πρέπει κάθε μέρα που είμαι σε διαφορετικό σχολείο να κάνω και εφημερία!!! δεν είμαστε με τα καλά μας! δεν του πέρασε όμως! 
το άλλο είναι ότι ακόμα δεν ξέρω αν θα κάνω το θεατρικό μου και βιάζομαι να μάθω γιατί είμαι άνθρωπος που αν δεν κάνω κάτι στην ώρα που το θέλω εγώ, μετά αγχώνομαι και δεν δουλεύω σωστά! θα μου περάσει όμως! 
το κακό είναι ότι δεν μπαίνω στην Α και Β τάξη γιατί έτσι έχει αποφασίσει το "αφεντικό" της Φθιώτιδας. εγώ το έψαξα λίγο και τελικά είναι παράνομο αυτό που κάνει! αναμένω περαιτέρω εξέλιξη μπας και μειωθούν τα σχολεία και μπούμε επιτέλους στα μικρούλια που αγαπώ και γουστάρω πολύ αυτήν την ηλικία!
αυτά τα νέα μου προς το παρών αν μπορέσω ξανά να γράψω από σχολείο θα το κάνω!
φιλιά...

2 σχόλια:

  1. Στα 3 και πάνω δεν κάνεις εφημερία, στα 2 κάνεις μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να μάθουν τα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή