Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

διακοπές...

και αφού μπορώ και συνεχίζω τις διακοπές μου και έχω κοιμηθεί πολλές πολλές ώρες, έχω να πω ότι ξεκουράστηκα αρκετά και μπορώ επίσης να πω ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα λένε οι άνθρωποι χωρίς ενδιαφέρον!
δηλαδή δεν θα κάτσω να σκάσω κι όλας να πάνε να πνιγούν (να πάν να @#&^*!@ δηλαδή) μια χαρά ευχή τους δίνω στην τελική γιατί αυτό είναι που τους λείπει!!!! χαχαχαχαχα!!!!

λοιπόν είμαι έτοιμη να πάω για καφέ με τους φίλους που έχουν έρθει στο χωριό μου (και εννοώ κι εσένα Κατερίνα!!!!! χαχαχααχχα) και τον Νίκο ο οποίος είναι εξαίρετος κόντρα τενόρος
και την κουμπάρα μου  την Σοφία που αγαπώ πολύ και είναι η αιτία που γνώρισα τον άντρα μου.
και την αδελφή μου που υπεραγαπώ και περνάει δύσκολα με τον αντώνη της (ελπίζω να είναι τα μόνα χριστούγεννα με τόσο πόνο) που δεν θα την δω αλλά είναι σαν να είναι εδώ.

όσοι άλλοι θέλετε να με δείτε ελάτε στην Στυλίδα (με τον υπέροχο δήμαρχο (!!!!χαχαχαχα)) να με απολαύσετε με την φιλαρμονική λαμίας (www.lamia-band.com) όταν ο παπάς θα ρίξει τον σταυρό να αγιάσει τα βρόμικα νερά!!!! εγώ που δεν έχω ξυπνήσει ποτέ τόσο νωρίς εκείνη τη μέρα ε, ναι λοιπόν θα ξυπνήσω και θα πάω να παίξω το κλαρίνο μου!!!!!

άντε, καλά χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!!!!

3 σχόλια:

  1. Σ' ΑΓΑΠΏ Σ' ΑΓΑΠΏ Σ' ΑΓΑΠΏ και με κάνεις να κλαίω χριστουγεννιάτικα.... Ναι, ας είναι τα τελευταία χριστούγεννα με τόσο πόνο... Του χρόνου θα ρθω να σε καμαρώσω με το κλαρίνο σου κι ας είναι τοοοσο πρωί! χαχαχαχα! Καλή χρονιά αδερφούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Βάσω, πρώτον: έπηξα με τα δίδυμα στη Λαμία, γι΄αυτό δεν επικοινώνησα. Κάποτε, όμως, θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας, που θα πάει; Δεύτερον, πόσα κοινά πια; Έπαιζα κι εγώ στη φιλαρμονική Λαμίας, μπάσο σαξόφωνο, πριν από χίλια χρόνια περίπου. Μεγάλη επιτυχία...
    Καλή χρονιά κι εύχομαι κι εγώ στην αδελφή να είναι τα μοναδικά Χριστούγεννα με τόσο πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατερίνα μου δεν έχεις καταλάβει ότι ήδη έχουν διασταυρωθεί οι δρόμοι μας???? χαχαχαχα!!! δεν πειράζει που δεν βρεθήκαμε! καλή χρονιά και να χαίρεστε τα διδιμάκια!!!
    @fotolabida1 εύχομαι καλή χρονιά και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή