Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

τα κεφάλια μέσα...

και ναι, άρχισαν τα όργανα και σηκωθήκαμε από τις θέσεις μας! 
αυτό ξέρετε τι σημαίνει ε; γυρίσαμε στις τάξεις μας με όμορφα χαμόγελα και χαιρετούρες και καλή χρονιά και τα λοιπά και τα λοιπά!!!
λες και άρχισαν τα σχολεία σήμερα (λες και ήταν σεπτέμβρης!!!) ωραία ήταν αλλά αύριο πάλι κατσουφιασμένους θα τους δώ σαν να μην πέρασαν δυο βδομάδες διακοπών!

τα παιδάκια μου σήμερα ήταν πολύ χαρούμενα που άρχισαν τα σχολεία! είχα κι εγώ όρεξη να κάνω μάθημα και τα περάσαμε σούπερ! με την έκτη (που θα κάνω το θεατρικό τον ιούνιο) κάναμε αυτοσχεδιασμούς και τα πήγαν περίφημα! τους έδωσα κάποια αντικείμενα να τα χρησιμοποιήσουν και έκατσα να τα απολαύσω! ένα ζευγάρι αγοριών, αποφάσισε να μας διηγηθεί ο ένας μια ιστορία και ο άλλος να κάνει τις κινήσεις. την ιστορία την έλεγε ένα πουλάκι και έλεγε ότι κάποτε ήταν ένας φτωχός που έπαιζε ακορντεόν για να ζήσει και μια μέρα τον επισκέφτηκε ένα πουλάκι που τον λυπήθηκε και του έδωσε μια ράβδο χρυσού! τότε ο φτωχός έγινε πλούσιος και είχε όλα τα καλά του κόσμου. πέρασε ο καιρός και το πουλάκι (που ήταν κι αυτό πλούσιο) άρχισε να πίνει και να χάνει τα λεφτά του στον τζόγο και επισκέφτηκε τον πλούσιο πλέον άνθρωπο και αυτός με την σειρά του τον βοήθησε να ξεχρεώσει και να σταθεί στα πόδια του και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!! 
είναι λίγο δύσκολο να διαλέξω ποιός θα πάρει ποιόν ρόλο!!! τα περισσότερα έχουν ταλέντο! αυτό είναι καλό αλλά κανένα δεν ξεχωρίζει πάρα πολύ για να τον κάνω πρωταγωνιστή!
θα δούμε, λίγους ακόμα αυτοσχεδιασμούς και θα βγάλω άκρη!

1 σχόλιο: