Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

σχολεία και πάλι σχολεία...

παιδιά δεν υπάρχουν τα παιδιά! κάθε μέρα και κάτι καινούριο!!!

μετά από πολλές πρόβες για την 25 μαρτίου και μετά από δύο γιορτές, κατάλαβα ότι όσες φωνές και να βάλεις, όσες πρόβες και να κάνεις, ότι και να κάνεις... αν οι δάσκαλοι βαριούνται και είναι σαν τις μεγάλες παρασκευές μαζεμένες μαζί, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα!!!!

Στο ένα σχολείο τα παιδιά τα είπαν και ξαλάφρωσαν και στο άλλο, τι τα είπαν τι δεν τα είπαν το ίδιο και το αυτό!!! και εμένα ξέρετε γιατί με νοιάζει? γιατί αυτά τα παιδιά που δεν τους άγγιξε καθόλου η γιορτή ήταν τα παιδιά μου, αυτά που θα κάνουμε το θεατρικό! τρελάθηκα!!! δηλαδή το καλοκαίρι πως θα παίξουν??? και τους έλεγα: παιδάκια μου αυτό που κάνουμε τώρα είναι μια πρόβα γι' αυτό που θα κάνουμε το καλοκαίρι! πάρτε το λίγο σοβαρά και προσπαθήστε να τα πείτε δυνατά και καθαρά, εκφραστικά να καταλαβαίνουν οι από κάτω, τίποτα αυτά, στον κόσμο τους!

σήμερα κάναμε πρόβα με τον δεύτερο τζίτζικα ο οποίος είναι ένα παιδί πολύ έξυπνο και όμορφο και έχει πάθει την εξής πλάκα!: τον γουστάρουν όλα τα κορίτσια του σχολείου αλλά ο ίδιος δεν θέλει καμία! δεν ενδιαφέρεται για γκομενικά, θέλει να παίζει μπάλα, να κάνει χιπ-χοπ, μπαρκούρ, και έχει πάθει ένα κομπλάρισμα, ντρέπεται τόσο πολύ που δεν μπορεί να χαλαρώσει και να παίξει όπως μπορεί να παίξει!
μέσα στο θεατρικό έχουμε πολλά τραγούδια στα οποία πρέπει να χορεύουνε κι όλας και ενώ μπορεί και ξέρει να κουνηθεί, κάθεται σαν το σκουπόξυλο και κοιτάει τους άλλους! και τα άλλα αγόρια τον κοιτάνε και τον κοροϊδεύουνε! που θα πάει όμως, θα τα καταφέρει και θα είναι καλύτερος από όλους!!!

2 σχόλια:

 1. "αν οι δάσκαλοι βαριούνται και είναι σαν τις μεγάλες παρασκευές μαζεμένες μαζί" Καλα είσαι απίστευτη τι γέλιο ρίχνω με τις ατακες σου!

  Αυτό που λεγαμε παντα με το συγκροτημα είναι ότι οταν η τελευταια προβα είναι χαλια, το λαιβ είναι γαματο και τουμπαλιν.

  Μην ανησυχεις αν δεν τα πανε καλα το καλοκαίρι, και αν δεν τα πανε, δεν θα φταις εσύ που είσαι η πιο υπεροχη δασκαλα του κόσμου!

  Και του χρόνου με άλλα παιδια θα το ξανακάνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. το ξέρω κι εγώ αυτό με την τελευταία πρόβα!!! κι εγώ αυτό λέω πάντα και ισχύει πάντα! μόνο σε αυτήν την γιορτή τα σκατώσανε!!!! και τους το είπα! μα κυρία μου λένε πως μιλάτε έτσι? όπως μιλάτε κι εσείς τους είπα! στη γλώσσα θα κολλήσουμε? άστα!

   Διαγραφή